Author Topic: How to fix Ea error Activate(Internet)  (Read 568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • Newbie
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 8
  • Gender: Male
  • Activity: 0%
    • View Profile
How to fix Ea error Activate(Internet)
« on: April 27, 2017, 20:19:43 PM »
Hello guys

I've this problem

http://imgur.com/a/UX9zD

Idon't how to fix it

anyone can help me ??  ;D

  • Newbie
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 8
  • Gender: Male
  • Activity: 0%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #1 on: April 27, 2017, 20:21:23 PM »
i've seen alot of ways here

but nothing happen :fp:

  • *
  • *
  • Status: Online
  • Date Tagged: Apr 2010
  • Posts: 2132
  • Gender: Male
  • Activity: 100%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #2 on: April 27, 2017, 22:57:15 PM »
for bf3 , see with NRNS]aliabdullah124
he can help you
if you have teamwiever , its easy to fix your error




  • Sr. Member
  • ****
  • Status: Currently Banned!
  • Posts: 476
  • Gender: Male
  • Activity: 0%
  • i'm getting better in better.
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #3 on: April 28, 2017, 00:56:10 AM »
BWahahahahahaha :-* :-* :-* :-*

i'm back with my claws,call me Wolverine for while..cheers
please  don't touch  my chik!!!!h

appreciate gods creation and appreciation everything..is the best..

  • *
  • *
  • *
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 2990
  • Activity: 63.33%
    • View Profile
    • http://www.NRNS-GAMES.COM
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #4 on: April 28, 2017, 09:00:53 AM »
that is you zlo account info your email and password you used for zlo   ?
DONATIONS WELCOME

  • *
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 1187
  • Gender: Male
  • Activity: 100%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #5 on: April 28, 2017, 13:30:33 PM »
Any time I try to join a server I'm asked to register at EA games. I use the zloLauncher_by_Despo_v2.2.0 and the mail/pwd I use work OK at ZLO website..
http://i.imgur.com/ep5jZwT.jpg
How to fix Ea error Activate(Internet)
« Last Edit: April 28, 2017, 13:33:01 PM by [NRNS]MeBenDazol »

  • *
  • *
  • *
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 3156
  • Activity: 46.67%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #6 on: April 28, 2017, 14:01:33 PM »
bf3 launcher log
Quote
Connected to master
Auth success
Server select ok
Server select ok
[StateChanged] State_Init State_ClaimReservation 0
[StateChanged] State_NotLoggedIn State_ClaimReservation 0
NO LICENSE FROM EA ACTIVATOR
[Alert] ERR_LOGIN_ACCOUNT 3 1 -1

the fix
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf remove this file

you might have to go in to folder settings and tick "show hidden folders/files" to see programdata



Working hard to bring the best online servers to our community

  • *
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 1187
  • Gender: Male
  • Activity: 100%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #7 on: April 28, 2017, 15:41:25 PM »
No such file on my computer nor directory C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services

http://i.imgur.com/JDMo5lN.jpg
How to fix Ea error Activate(Internet)

  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 788
  • Activity: 0%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #8 on: April 28, 2017, 18:35:36 PM »
hey there mate, its often related to core activation service which is in BF game Folder/Core/activation.exe. Please try Re dowloading zlo client and paste it into your game folder.Its not because of license, because of failure patching ea files with zlo ones.
[NRNS]Suraj
Proud Member of NRNS.


  • Newbie
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 8
  • Gender: Male
  • Activity: 0%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #9 on: April 28, 2017, 18:48:08 PM »
idelete every thing about Ea Core
and I try alot of ways but nothing happen
i've Teamwiever If you want to connect send to Messages (PM)



  • Newbie
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 8
  • Gender: Male
  • Activity: 0%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #10 on: April 28, 2017, 18:57:27 PM »
hey there mate, its often related to core activation service which is in BF game Folder/Core/activation.exe. Please try Re dowloading zlo client and paste it into your game folder.Its not because of license, because of failure patching ea files with zlo ones.
its not work too

  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 788
  • Activity: 0%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #11 on: April 28, 2017, 20:16:55 PM »
do u have win 10  creators update?
[NRNS]Suraj
Proud Member of NRNS.


  • *
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 1187
  • Gender: Male
  • Activity: 100%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #12 on: April 29, 2017, 12:04:08 PM »
I run 10 creators.

  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 788
  • Activity: 0%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #13 on: April 29, 2017, 12:20:45 PM »
Some perople are repoting same issue after updating win 10. might wait for some time. other idea will be do full redownload,remove registry and program data then reinstall
[NRNS]Suraj
Proud Member of NRNS.


  • *
  • *
  • Status: Offline
  • Posts: 1187
  • Gender: Male
  • Activity: 100%
    • View Profile
Re: How to fix Ea error Activate(Internet)
« Reply #14 on: April 29, 2017, 12:50:54 PM »
The log shows Error attempting password authenticated login for user me_ben_dazolATmyprovider.com.br using ps !!!!!!!!!!! (correct password). The login/password work on both ZLO and EA websites.

 

Connections

Contact

Navigation

Pages

Online Gaming